onsdag, juli 26, 2006




Parasitter og fødsler!

Hei, kjære blogglesere!
Først av alt; god sommer alle sammen! Jeg kom nettopp hjem fra en tre ukers ferie i USA og Canada, reisebrev kommer (I promise!), ganske morsom ferie tilogmed... Men det er ikke det jeg har tenkt til å snakke om idag. Denne dagen er nemlig dedikert til et lite fenomen som heter skabb.
Skabbmidd er en parasitt som lever og legger egg i ganger den graver i hudens ytre lag. Skabb gir en intens kløe, særlig i sengevarme og i varmt vær. Skabbmidd kan ikke sees med det blotte øye. Gravegangene kan man se som fem millimeter lange, grå, slyngete, striper med små blærer.

Så til det viktige, disse små parasittene fant i forrige uke ett nytt hjem i kroppen min! De okkuperer alt fra føtter til hals, med unntak av penis, heller ikke parasittene vil røre penisen min. De har også vært snille nok til å holde seg unna ansiktet mitt, det er jeg ganske takknemlig for... Så her ligger jeg med utslett over hele kroppen takket være det noe sleazye Glenwood Hotell i Brooklyn i New York. Take my advice: IKKE BO DER!

Så i natt må jeg sove med en tykk og ekkel krem smurt inn på hele min kropp, mens alt jeg har brukt av klær den siste uka må isoleres i plastikkposer ute i den norske sommervarmen for en dag eller to. And then: Victory. Die Ma'fuckers Die! HAHAHA

På en måte så holder jeg jo barn i kroppen akkurat nå! En interessant opplevelse.. Lenge leve abort!