fredag, mars 09, 2007

Konsert, konsert, konsert!

På tirsdag var Vinnie Paz fra Jedi Mind Tricks i Oslo for å rocke Fabrikken...



Og i går hadde kanadiske Swollen Members konsert på Blå...



Men, de gode konsertene stopper på ingen måte der! Oslo og Norge har nemlig overveldene mye å glede seg til i år:

Mandag den 12. spiller den godeste Snoop på Spektrum, med seg har han blant annet Kurupt. Diddy er også med, uten at jeg nødvendigvis ser noen grunn til å bry meg om han. Ikke at jeg skal ditt uansett; Spektrum ain't for me...





21.mars er Timbuktu atter en gang tilbake i Oslo og på Rockefeller. Konserten er selvfølgelig for lengst utsolgt...



To dager senere sier Tungtvann takk og farvell på Fabrikken. En konsert som helt sikkert blir minneverdig for guttas mange fans...



Men, valget er ikke enkelt for hiphopfans! Blå byr nemlig opp til dans med noen av undergrunnens fineste samme dag: Apathy, Main Flow og, en av mine personlige favoritter, Freestyle fra The Arsonist...





www.myspace.com/freestyleofthearsonist

Den 29. er det klart for selveste fuckings Method Man! Hvis ikke Wu-Tang legenden røyker seg bort på veien til Rockefeller blir dette selvfølgelig stort, stort, stort!



Men, det er likevel først i april at de virkelige fantastiske konsertopplevelsene skal, insallah, finne sted:

Vi tenker litt på Busta Rhymes, som sammen med resten av Flipmode Squad (vi får se hvem som kommer) skal eie Sentrum Scene den 16.april.



Men, mest av alt så tenker vi på Oslo Hip Hop Festival da legenden Scarface og de svært så hyggelige Little Brother skal begge stå på Rockefeller-scenen den 29.april. Dette blir vanvittig stort!





Men, det er ikke alt som skjer i april, for vi skal heller ikke glemme El-P sin konsert på Fabrikken den 19.april...



Og, de som ikke er fornøyd med alt dette kan nå alltids ta turen til Bergen for å få med seg Redman den 28.april...



I mai har det ikke kommet så mange nyheter enda, men en konsert er i hvert fall spikra. Og ikke hvilken som helst heller! 16.mai kan du se Devin the Dude i bakgården på Dattera til Hagen. Det blir magisk!



Ellers så kan det jo nevnes at Amy Diamond, Chamillionair, CSS, Paul Wall og Clipse er booket til Hove, mens Ghostface, The Roots, Beastie Boys og Timbuktu alle er klare for Quart. Foreløpig sier jeg så absolutt heia Quart!










Og, selvfølgelig: Biggie Smalls R.I.P. (Faen meg 10 år siden...)