tirsdag, desember 05, 2006



MOUNIR!!!

Ingen er så glad i Mounir som oss ved audun84.blogspot.com, og gleden var derfor enorm når vi hørte hvor fantastisk Mounir hadde gjort det de siste dagene. Det hele startet den 4.november da Mounir El-Masrouri ble tatt ut til landslagets i innedørsfotball (eller futsal) sin EM-tropp. Hvorfor vi i audun84.blogspot.com fikk vite dette en måned senere er et godt spørsmål, men vi har en mistanke om at Mounir ikke er helt enig i vår merkevarbygning av hans navn. Uansett så er det klart at avstanden mellom Mounir og hans fans må bli mindre. Dette er selvfølgelig ikke Mounir sin feil, da Mounir tross alt er det perfekte mennesket.

Mounir sa forøvrig dette om å landslagsutaket: "Det var bortimot et sjokk å bli tatt ut, så jeg gleder meg veldig. Det er ikke hver dag man spiller i landslagsdrakt." Aah, for en fyr; like ydmyk som alltid!

Men, historien slutter ikke her! For Mounir var nemlig EMs klart beste spiller (dette har vi fra svært pålitelige kilder). Med sin umennesklige løpskapasitet, blendene teknikk og vinnende vesen sørget Mounir (nærmest alene) for at Norge fikk en fin 5 plass og kvalifiserte seg til neste års VM i Argentina!

Mesterskapet ble arrangert i Spania (Barskerland) og Norge startet med å slå Israel 3-1. Videre sikret Norge seg avansement fra sin gruppe ved å slå Baskerland/Euskadi 7-6, etter at Mounir utlignet til 1-1 etter 8 min. Derfor gjorde det ingenting at de tapte den siste gruppekampen 5-2 mot Tsjekkia, i en kamp Mounir til tross for tapet var banens klart beste spiller...


I kvartfinalen tapte imidlertid Norge dessverre 3-6 for Belgia, men vi kan i hvert fall trøste dere alle med at Mounir atter en gang var banens beste spiller! Dermed var det klart for plasseringsspill og kampen for 5 plass og kvalifikasjon til VM. Takket være Mounir vant Norge 6-3 mot Baskerland/Euskadi og 11-6 mot Italia! Mounir scorte forøvrig Norges tredje og 9 mål i kampen mot Italia. Mounir og Norge endte dermed på en 5 plass og er derfor klare for neste års VM.


Vi kommer selvfølgelig til å følge VM i Argentian fra tribunen, og avslutter med å si at vi elsker Mounir og at Mounir er tidenes største menneske. (Vi vil dessuten gjerne påminne om at Mounir har kamper for Råneby. Faktisk har en kontrakt med det historiske laget som han nå har brutt i fire år! Dette er imidlertid ikke noe problem fordi Mounir kan gjøre som han vil!)