mandag, november 19, 2007

Fem notiser!

Det er travle tider. En forsidesak for Kingsize som vipper mellom å bli bra og regelrett ræva. En fanzine som aldri blir ferdig i tide. Utplassering i ny jobb, vel i hvert fall forhåpentligvis. Fyll i tide og utide. Og oppi alt dette er det en jommen en liten blogg som skal oppdateres også.

Men med hva? Tja, å skrive en svær sak orker jeg i hvert fall ikke… Det første jeg noen gang hadde på trykk var to notiser i Romerikes Blad i desember 1999. Denne posten er for å bevise at notistalentet i meg fortsatt lever.

*Ryktene vil ha det til at Audun vurderer å si opp sin leilighet på Carl Berner fra mars av. En greker uten sosial intelligens er visstnok et av hovedproblemene. Audun vil selv ikke kommentere situasjonen.

*Ken Ring har gitt ut årets album i form av Äntligen Hemma. Salgstallene hans lider imidlertid av at verden er overfylt av idioter.


*Lillestrøm er cupmestere for 2007. Hvorfor de måtte vente med å vinne noe til Audun ikke brydde seg mer vites ikke, men moro for unga er det vel uansett… Neida, jeg skal faktisk ikke sutre, men jeg har lyst til å spørre hvorfor fotballspillere og annet fint folk ikke bare kan si at de skal på fylla. Hvorfor må man si ting som ”Nå skal jeg kjenne litt på stemninga i Lillestrøm.” eller ”Nå skal jeg smake litt på de gode opplevelsene kvelden har å by på.”? Alt dette her høres i mine ører ut som ”Nå skal jeg feire et cupgull og fyttihelvete så full jeg skal bli!” (Som jo er den eneste naturlige responsen på å vinne cupgull.) Tenk om for eksempel jeg hadde gått rundt og sagt ting som ”I kveld skal jeg se hvilke opplevelse Alexandria har å by meg.” eller ”Denne lørdagen skal jeg møte folket på Grønland og ta innover meg den gode stemningen.” Fyll er fyll uansett hvordan man vrir og vender på det, og velfortjent fyll fortjener ikke å bli pakket inn i fjas og mas. Nei til mørkemenn som benekter sammenhengen mellom idrett og alkohol!
http://webtv.tv2.no/webtv/mini/main.do?ref=lsk&treeId=2041&progId=197130

*Åge Hareide synes det er trist at Bjørn Helge Riise ble avbildet med en øl i hånda etter Lillestrøms cuptriumf. audun84.blogspot.com mener at Åge Hareide bør få sparken, uansett om man kommer til EM eller ikke.

*Mos Def ,fortsatt kjent som mannen i mitt liv, kommer snart til Oslo. Vi gleder oss like mye nå som første gang vi skrev om denne merkedagen i Norges historie. Folk som liker hiphop, men som ikke kommer på denne konserten kan fortsatt virkelig dra til helvete. (Og jeg har ærlig talt aldri ment noe slikt så alvorig før.)