fredag, desember 21, 2007

The blogg turns political… once again.

Ok, jeg velger sjelden å skrive om politikk på denne bloggen. Det er ikke det at jeg ikke er en politisk interessert fyr, for det er jeg jo, men jeg har tatt dette valget da internett og politikk dessverre fortsatt er totalt motstridene. Internett handler om å skrike høyest, følge mobben, anonym trakassering og amatørmessig journalistikk. Massesuggesjon, ignoranse og galskap. På internett er det lettvinte løsninger som vinner og det er populismen og idiotismen som støttes. I all hovedsak er det ikke dette politikk handler om. Seriøst.

Og, ærlig talt, er det noe verre enn en overseriøs blogger? En som tror at han er den femte statsmakt, men egentlig er like ubetydelig i medias verden som fakta er i FrP? Finnes det noe verre enn disse debattforumene fylt opp av og skapt for skrikende idioter? Hei alle dere som henger på alle mulige debattforumer; ingen som ikke skriver på et debattforum bruker tid på å lese deres ubetydelige, unyanserte og uintelligente meninger…

Vel, jeg har nok en gang skrevet om politikk, så jeg kaster vel stein i glasshus og alt det der.
Men, denne saken er det faen meg verdt å være en hykler for.

Jeg snakker om kjøp av sex, eller menneskehandel om du vil. Få ting har irritert meg så mye i norsk presse i år som Natt&Dag sitt patetiske forsøk på å drite ut venstresidens ypperlige vedtak om forbud av prostitusjon. Ærlig talt; når 9 av 10 prostituerte selger kroppen sin mot sin vilje, åssen i ville forpulte helvete kan det i det hele tatt være en diskusjon om man skal forby prostitusjon eller ikke? Hvis jeg hører flere hvite middelklassejævel som snakker om de positive sidene av prostitusjon og fremstiller faenskapet som noe ufarlig, ja da er jeg farlig redd for at jeg mister alt håp til at menneskeheten en gang skal kunne klare å oppføre seg noenlunde sivilisert.

Det som i dag har gjort at det bikket litt over for undertegnede er en reportasje i sladreavisen Dagbladet. http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/12/20/521850.html
Her går den talentløse filmregissøren Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen ut og lufter sine tanker om salg av sex. - Hvorfor skal dette være et problem. Hvis noen har lyst på sex, og andre vil tjene penger er jo dette ikke noe problem. Myndigheter har ingen ting med å regulere to voksne menneskers frie seksualliv, sier regissør Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen til Dagbladet.no.

Kanskje jeg bare skal la hans idiotisme stå uberørt? Til spott og spe for den som måtte lure seg inn på denne bloggen… men vent, han har mer visdom å spre til massene!
Regissør Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen mener at sexkjøper ikke kan lastes dersom prostituerte har vært utsatt for trafficking.” Jaså du! Så disse svina som løper rundt og støtter den verste formen for menneskehandel i 2007 har ingen ansvarlighet for svineriet? Ingen, og jeg gjentar ingen, som ligger med en utenlandsk prostituert i Norge har noen som helst unnskyldning for å ikke forstå den omfattende kriminaliteten som spinner rundt jentene på Karl Johan.

Tor Erlig Staff henger seg selvfølgelig også på, og snakker om et Red Light District som om det skulle være en attraksjon som Tusenfryd og ikke en byllepest på linje med konsentrasjonsleire. Hei, vent litt, han bruker faen meg Tusenfryd som sammenligning!
Vel, her er litt nyheter til deg, min kjære pedofile venn, vi snakker om MENNESKER… ikke fuckings rekvisitter. Ok?

Jeg kunne skrevet lengre enn langt om disse overgrepene, men denne saken er så latterlig enkel at den ikke fortjener et lengre skriveri. Ved å kjøpe prostitusjon kjøper du det innerste et menneske har; vedkommendes seksualitet. Du gjør et seksuelt overgrep mot en kvinne som egentlig vil gjøre alt annet enn å ligge med deg. Oi, det hørtes nesten litt ut som… som voldtekt…