mandag, mai 05, 2008

World domination baby! Kingsize Senegal, what?

Ikke spørr meg hvordan dette skjedde, men Kingsize har altså etablert seg i Senegal. Med nettside og det hele! Utifra myspace-siden deres virker det til og med som det ble gitt ut et magasin i siste halvdel av fjoråret. Fett. Betyr det at ting jeg skriver kan ende opp i Senegal? Blir mine mesterverk oversatt til fransk? Sannsynligvis ikke, men det er en morsom tanke.

Spørr meg heller ikke hvordan jeg fant ut av dette, men jeg er nå engang en mester i å finne obskure ting på internett...

Nå lærte jeg meg å hate, virkelig, Senegal i fjor, men dette var litt morsomt. Er dette grunnen til at jeg nå får betalt? At Kingsize har etablert seg på den stinkende rike afrikanske vestkysten? Jeg vet ikke, men jeg tviler litt.

http://www.kingsize.sn/

Jaja, i andre nyheter så er den nye skiva til The Roots helt forjævlig bra. Jeg kunne skrevet litt om hvor dårlig anmeldelsene i norske aviser, og da spesielt Aftenposten og VG, var, men jeg er i godt humør i dag. Derfor deler vi ut to gratis eksemplarer av The Roots sitt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-E album Rising Down. Kanskje er dette det endelig bevis på at jeg ikke har kontrol over egen økonomi. Godt mulig det. Men se på det heller som en forkjærlighet for The Roots og alle dere lesere. (Kanskje med min hjelp vil The Roots selge som Mariah Carey, eller Atmosphere om du vil...)

Masing og smisking kan sendes til audun84(alfakrøll)yahoo.com.