onsdag, januar 23, 2008

Konsertoppdatering - februar:

'Oppdatering' - Oiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kan 2008 bli et like bra konsertår som 2007? Tja, mye skal i så fall stemme, for 2007 var virkelig et fantastisk år i forhold til konsertopplevelser. Men man skal aldri si aldri, for etter en litt treg start har Oslo og resten av landet virkelig slått på stortromma. Her er noe av det som er verdt å sjekke ut i februar:

Stretch Armstrong på Blå, 1. februar. 100 kr.
Februar sparkes i gang med at Stretch Armstrong gjester Blå. Til tross for at nevnte Armstrong er en legende god som noen, det burde ikke være nødvendig å si mer enn "The Stretch Armstrong & Bobbito Show", gir jeg meg selv likevel lov til å være litt skeptisk. Hipster-alarmen slår i hvert fall sånn halveis inn...



The Cool Kids på Blå, 4. februar. 150 kr.
Duoen fra Chicago er ikke verdt halvparten av hypen, men den er til gjenngjeld såpass sterk at du kan godt ta turen uten å angre. Billig er det også!

"88" kalles denne sangen, og den er i hvert fall kjempefin!


Smif-n-Wessun på Blå, 7.februar. 250 kr. (Innkluderer klubb med Craze og Klever)
"Mr. Smif & Mr. Wessun where you been at lately?" Fra den kuleste gjengen i verden, Boot Camp Click, kommer de kuleste gutta i klassen. Vær så snill; ikke gå glipp av dette!
Noen personlige favoritter:






Angie Stone på Rockefeller, 12.februar. 275 kr.
Tja? Sikkert verdt en tur...


Percee P & Guilty Simpson på Blå, 28.februar. 180 kr.
Ringreven og lederen av den nye skolen sammen på Blå! Du må være stokk dum for å gå glipp av dette...

Percee P spytter sammen med Fat Joe og Eminem; fra tiden da de to sistnevnte fortsatt var verdt en dritt...


Så, hva kan man si? Ganske bra start, og tar vi med at artister som Kool Keith og Cunninlynguist allerede er klare for fortsettelsen ser det særdeles lyst ut!