onsdag, september 13, 2006

Kjære Al-Qaida og andre islamistiske terroristgrupperinger!
Det er mye snakk om terroren deres, eller rettere sagt mangelen på terror, om dagen. Dere er ikke så populære her i vesten, sånn for å si det diplomatisk. Dessuten mislykkes dere jo med alt dere foretar dere for tiden. Så, som den naive-sosialistiske-islamelskende-landsforræderen jeg er har jeg tatt meg friheten til å til å komme med noen tips om hvordan dere skal fornye deres image her i vesten. Jeg har plukket ut noen terrorobjekter som mange i vesten gjerne hadde sett lidende. Vennligst ta dere tid til å vurdere disse målene. På forhånd takk!

Mvh
Audun Kjus Aahlin
P.S. Forsvaret rundt disse er langt mindre enn det er på synagoger og t-bane stasjoner!

1. Fergie – Jeg vet ikke om Black Eyed Peas blir spilt like mye på 97.5 Hot Afghanistan som de blir på vestlige radiostasjoner, men her kommer i hvert fall en kort introduksjon til djevelverket: BEP var en ganske anerkjent gruppe til de en ugudelig dag hentet inn Fergie. Fergie er en horete eks-narkoman som sier totalt uforståelige ting som; ” What you gon' do with all that junk? All that junk inside your trunk? I'ma get, get, get, get, you drunk. Get you love drunk off my hump. My hump, my hump, my hump, my hump, my hump. My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps. Check it out!” Jeg er ganske sikker på at Koranen forbyr sånn skitsnakk, hvis ikke er hun uansett en vantro... Hun har null sjarm, pisser på seg selv og er generelt totalt talentløs. Hvis dere kunne kidnappet og steinet henne, tror jeg deres popularitet hadde økt betraktelig. Spesielt i London.

2. Bloggere – Ok, jeg skriver på en blogg, så jeg skal ikke si så alt for mye, men kan dere vennligst samle sammen alle ”intellektuelle bloggere” i et høyt tårn og og bombe dem til helvete? Ikke de som har sånn koselige blogger med bilder av venner og personlige profiler, (det er bare hyggelig) men sånne talentløse idioter som skriver side opp og side ned om saker og ting de ikke har noe som helst peiling på. Høyrevridde mongoloide wannabe-journalister. Hold kjeft og pakk sammen. Noen få mennesker er flinke til å skrive, men de aller, aller fleste er totalt talentløse. Det er akkurat som med stemmerett; et lite mindretall er smarte nok til å egentlig vite hva de stemmer på. Men neida, alle skal kunne stemme, alle skal kunne få si hva de vil. Demokrati, blæh! Jeg mener ikke at dere skal gå etter alle bloggere, men hvis dere sender meg en mail så skal gi dere en mer detaljert liste... (Jeg vil gjerne understreke at dette gjelder 70 % av bloggere, akkurat som med alt annet. Faen, det skal alltid være 70 % dritt!)

3. Britney Spears. Ok, jeg skjønte før at hun hadde en viss kommersiell appell, da mange fjortenåringer oppdaget sædutløsning på grunn av hennes fagre ytre. Men, nå er hun jo bare et stakkarslig eksempel på amerikansk white trash! Er det ikke på tide å pensjonere denne gladkristne dama? Kidnapp, bortfør og selg henne som sexslave til en eller annen feit sjeik i Saudi-Arabia. Takk!

4. Tufte IL. Jeg liker ikke nerder. De tror at de er bedre enn deg fordi de kan mye rare ting. De er ekle og jeg vil at de skal bli mobbet. Yeah, you heard me! Dere trenger ikke å gjøre noe sånn veldig nasty, bare litt buksevann eller noe sånt. Få litt humor inn i terroren deres! (Obs; dette gjelder ikke musikknerder.)

5. Al Qaida. Dette er kanskje litt for mye å be om? Uansett, se dere selv i speilet, innse at dere er avskum og begå så masseselvmord. Måtte dere brenne i helvete med deres 73 jomfruer til evig tid. Men for all del, gå løs på punkt 1-4 før dette!