fredag, september 11, 2009

Stem SV!

audun84.blogspot.com støtter offisielt Sosialistisk Venstreparti. Vi mener at dagens regjering for det meste har holdt det den lovet i Soria Moria-erklæringen og under valgkampen i 2005.

Vi er ikke fornøyd med alt. Klimapolitikken har vært for feig og regjeringen svikter i løftet om å ha en human asylpolitikk. Men alt i alt har den historiske samlingsregjeringen levert. Velgerne burde være stolte over å ha en regjering som har losset det norske folk på en utmerket måte gjennom en av tidenes verste finanskriser. Velgerne burde være stolte over å ha en regjering som har gjort så mye for velferden til norske barnefamilier gjennom barnehageløftet. Velgerne burde være stolte over å ha en regjering som endelig har klart å øke bistanden til en prosent av BNP. Velgerne burde være stolte over å ha en regjering som snakket klart og tydelig opp mot Israelske krigsovergrep på Gaza-stripen i vinter. Velgerne burde være stolte over å endelig ha en regjering som tar kultur på alvor.
Velgerne bør gi de Rød-grønne fire nye år!

Vi i audun84.blogspot.com vil ikke tilbake til tiden der vi måtte leve med Kristin Krohn Devold som forsvarsminister. Vi vil ikke inn igjen i Irak-krigen. Vi vil ikke tilbake til tiden der Erna Solberg raserte kommunene. Vi vil for all del ikke ha det populistiske og mørkebrune Fremskrittspartiet i en maktposisjon. Vi vil ikke ha klimanektere og xenofober i den norske regjeringen. Vi vil ikke ha de borgelige. Vi vil ikke at de som har rasert Oslo siden midten av 90-tallet skal slippes løs over hele landet.


Vi vil ha en sterk regjering bestående av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti. Vi vil ha en regjering som i dag, men med et sterkere SV.

Vi vil dette fordi SV som eneste parti på Stortinget vil trekke norske styrker ut av Afghanistan.
Vi vil dette fordi SV er det suverent beste partiet på miljø.
Vi vil dette fordi SV er det eneste partiet som kan sikre en human asylpolitikk.
Vi vil dette fordi SV er det eneste partiet med troverdighet i likestillingssaker.
Vi vil dette fordi SV jobber for et lønnshopp i offentlig sektor.
Vi vil dette fordi SV jobber for en bedre hverdag for landets mange studenter – både under og etter studietiden.

Vil vi ha fire nye år med regjeringen! Vi vil ha et sterkere SV!

Ha et godt valg.