søndag, september 09, 2007

Valg ’07

Kjære venner og bekjente av Audun Aahlin og audun84.blogspot.com.

I dag starter et nytt lokalvalg, og i den forbindelse vil vi komme med noen bemerkninger som kan hjelpe dere i bestemmelsen av parti.

Under skolevalget stemte 65 % av elevene på Stabekk videregående skole på Høyre. Av de resterende 35 prosentene gikk 15 til FrP. Du vil vel ikke assosieres med klysete pappagutter, gjør du vel?

På Grimstad skole ga over 70 prosent sin stemme til KrF. Du er ikke en sørlandsk kristenfundamentalist, er du vel?

Fremskrittpartiet mener at all kollektivtransport som ikke klarer å finansiere seg selv uten statsstøtte burde nedlegges. Dette betyr at kun 20- og 37bussen vil overleve. Du er ikke en idiot, er du vel?

Oslo og Bergen er fine byer å bo i, men det kunne vært så mye bedre uten de borgelige bystyrenes tyranni. 12 år er mer enn nok. For satsing på alt som er bra her i livet oppfordres det til å stemme inn Erling Folkvold i Oslo, og Torstein Dahle i Bergen. Et RV på vippen kan enkelt og greit være forskjellen på liv og død for dine barnebarn.

Jeg skal ikke oppholde dere for lenge, da jeg vet at dere vil gjøre det riktige valget. (Les: SV i Akershus og Trondheim og RV i Oslo og Bergen.)

Ha et fint valg.

Med vennlig hilsen
Audun Kjus Aahlin